MENÜ >

Tavaszi akció 6 éj

Ezen Akciós ajánlatunk, csak korlátozott számú szobára érvényes hétköznapokon!

Érkezési napok: Vasárnap, Hétfő, Kedd, Szerda

 

Az ajánlat tartalma:

  • 6 éjszaka szállásdíja 2 fő részére
  • 6 db svédasztalos reggeli / fő a szálloda éttermében
  • 6 db vacsora / fő  A Royal Hotel ÚJ éttermében! Ahol háromféle levesből,háromféle főételből,friss salátákból,és desszertekből választhatnak a kedvük szerint a vendégeink.
  • Pipere szerek bekészítése  a szobába.
  • Wellness használathoz szauna lepedő/törölköző
  • Ingyenes wellness használat: 6 személyes,és 3 személyes jakuzzi, infraszauna,és finn szauna áll rendelkezésre a hotelben,  12-19-óráig!
  • FINN SZAUNA 14-órától 19-óráig vehető igénybe!!!
  • Ingyenes Wifi a szálloda teljes területén

Az ajánlat ára:

174.000 ft/ 2 fő / 6 éj   (14.500ft/fő/éjszaka) 

A fenti ár hétköznapokra érvényes. Hétvégi kedvezményes ajánlatainkról (péntek, szombat éjszaka) emailen tudunk adni ajánlatot, felvilágosítást.

Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén)

  • 0 – 14 éves korig : 54.000 Ft/ fő/ 6 éj
  • 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő

 

Foglalható: 2024. Március 1-től , 2024. Június 20.-ig ,  kivéve az ünnepnapokat és a hozzá tartozó hétvégéket.

Nem használható fel:  Március 14, 15, 16, 29, 30, 31  Május 17, 18, 19  éjszakákon!

Hétvégi kedvezményes ajánlatainkról (péntek, szombat éjszaka) emailen tudunk adni ajánlatot, felvilágosítást!

További napokkal hosszabbítható.

A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem. IFA= Idegenforgalmi adó, mely 2023-ban 590 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!

Fontos információk a következő linkre kattintva olvashatók Katt ide

Bejelentőlap a következő linkre kattintva tölthető le Katt ide

Kétéjszakás akciónkkal azonos feltélekkel kínáljuk több éjszakás ajánlatunkat!

Lemondási feltételek:

 

Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, 5000ft / foglalás kezelési költség megfizetésével, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk.

Lefoglalt időpont módosítás egy alkalommal ingyenesen lehetséges,kötbéres időszakon kívül! Minden további időpont módosítás 4.000 ft/ módosítási díjat von maga után,amit a szállás árához hozzá terhelünk!

Ha a foglalást a vendég az érkezéstől számított 14 napon kívül lemondja,és kéri az előleg visszautalását a szálláshely 5000 ft/ foglalás kezelési díjat számít fel. A befizetett előleg,mínusz kezelési költség /5000ft/ kerül visszautalásra!

Szép kártyáról történt utalást visszautalni nem tudunk,csak későbbi időpontra módosítani!

Kuponnal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel !

Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!

Facebook