MENÜ >

Nyári akció 2 éj

Ezen Akciós ajánlatunk, csak korlátozott számú szobára érvényes!

 

Az ajánlat tartalma:

  • 2 éjszaka szállásdíja 2 fő részére
  • 2 db svédasztalos reggeli a szálloda éttermében / fő
  • 2 db vacsora / fő  A Royal Hotel ÚJ éttermében! Ahol háromféle levesből,háromféle főételből,friss salátákból,és desszertekből választhatnak a kedvük szerint a vendégeink.
  • Pipere szerek bekészítése  a szobába.
  • Wellness használathoz szauna lepedő/törölköző
  • Ingyenes wellness használat: 6 személyes,és 3 személyes jakuzzi, infraszauna,és finn szauna áll rendelkezésre a hotelben,  12-19-óráig
  • FINN SZAUNA 14-órától 19-óráig vehető igénybe!!!
  • Ingyenes Wifi a szálloda teljes területén

Az ajánlat ára:

67.600ft / 2 fő / 2 éj     / 16.900ft/fő/éjszaka /

A fenti ár hétköznapokra érvényes. Hétvégén Péntek, vagy Szombat éjszaka foglalása esetén, plusz 2.500 ft/fő/éj felár fizetendő.

Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén)

  • 0 – 14 éves korig : 24.000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval + hétvégi felár, 2.500 ft/fő/éj
  • 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő

Foglalható: 2024. Június 21-től , 2024. Augusztus 31-ig

Nem használható fel:  Augusztus 16-20-ig!

További napokkal hosszabbítható!

A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem. IFA= Idegenforgalmi adó, mely 2023-ban 590 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!

Fontos információk a következő linkre kattintva olvashatók Katt ide

Bejelentőlap a következő linkre kattintva tölthető le Katt ide

Kétéjszakás akciónkkal azonos feltélekkel kínáljuk több éjszakás ajánlatunkat!

Lemondási feltételek:

 

Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, 5000ft / foglalás kezelési költség megfizetésével, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk.

Lefoglalt időpont módosítás egy alkalommal ingyenesen lehetséges,kötbéres időszakon kívül! Minden további időpont módosítás 4.000 ft/ módosítási díjat von maga után,amit a szállás árához hozzá terhelünk!

Ha a foglalást a vendég az érkezéstől számított 14 napon kívül lemondja,és kéri az előleg visszautalását a szálláshely 5000 ft/ foglalás kezelési díjat számít fel. A befizetett előleg,mínusz kezelési költség /5000ft/ kerül visszautalásra!

Szép kártyáról történt utalást visszautalni nem tudunk,csak későbbi időpontra módosítani!

Kuponnal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel !

Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!

Facebook