MENÜ >

Árak 2024

Minden esetben a legkedvezőbb árat tőlünk kaphatja, ha ír nekünk!

Vagy foglaljon direkben oldalunkon a mindenkori legkedvezőbb áron!

ONLINE FOGLALÁS

info@royalhotel.hu

06-30/381-6576

Akciós ajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg!!!

 

  •  Az ajánlatkérésekre, foglalásokra reggel 8 óra, és este 19 óra között válaszolunk.
  • A reggeli svédasztalos, az ár tartalmazza
  • A WELLNESS használatát a hotelban / jakuzzik finn szauna,és infraszauna / az ár tartalmazza
  • Az ár a FÉLPANZIÓS ellátást tartalmazza
  • A reggelit, és a vacsorát a Royal Hotel új éttermében fogyaszthatják el, ahol háromféle levesből,háromféle főételből, friss salátákból és desszertekből választhatnak a kedvük szerint a vendégeink
  • Az IFA (idegenforgalmi adó) nem tartalmaz ÁFA-t, tárgyi adómentes, mértéke 2023-ban 590 forint /fő/éj,  melyet minden 18. életévét betöltött személynek készpénzzel vagy bankkártyával kell fizetnie

További fontos információkat a következő linkre kattintva olvashat: katt ide

Fenti árak magyar forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem.
A szoba elfoglalása 15 óra után lehetséges, távozás napján a szobát legkésőbb 10 óráig kell elhagyni.

Az egy főre történő foglalások kiadásának idejét, árát, jogát fenntartjuk magunknak!

Fizetés módja

Készpénz, bankkártya, illetve SZÉP kártya elfogadó hely. A fizetés történhet helyszínen, illetve előre utalással, avagy postai úton is, megegyezés szerint.

Lemondási feltételek

Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, 5000ft / foglalás kezelési költség megfizetésével, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk.

Lefoglalt időpont módosítás egy alkalommal ingyenesen lehetséges,kötbéres időszakon kívül! Minden további időpont módosítás 4.000 ft/ módosítási díjat von maga után,amit a szállás árához hozzá terhelünk!

Ha a foglalást a vendég az érkezéstől számított 14 napon kívül lemondja,és kéri az előleg visszautalását a szálláshely 5000 ft/ foglalás kezelési díjat számít fel. A befizetett előleg,mínusz kezelési költség /5000ft/ kerül visszautalásra!

Szép kártyáról történt utalást visszautalni nem tudunk,csak későbbi időpontra módosítani!

Kuponnal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása, vagy meg nem érkezés esetén a kupont, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel.
Szilveszteri előleget nem utalunk vissza!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Gyógyuljon Cserkeszőlőn a Royal Hotelban orvosi beutaló nélkül!
SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely
Cserkeszőlő Royal Hotel = Hotel minőségű szállás, panziós árak + wellness!

Facebook